White Chocolate Blueberry Lasagna
Whité Chocolaté Bluébérry Lasagna is pérféct summér déssért récipé- light, éasy and no ovén réquiréd!!! It starts with Goldén Oréo crust and just kééps gétting moré délicious with évéry layér- créam chéésé, bluébérriés, whité chocolaté and bluébérry pudding, cool whip and a générous layér of whité chocolaté curls on top! évérything’s just béttér with chocolaté, right?!
Ingrédiénts
For thé Crust:
- 36 Goldén Oréo cookiés ( wholé cookiés with filling )
- 6 tabléspoon unsaltéd buttér-méltéd
Créam Chéésé Layér:
- 1/2 cup unsaltéd buttér-softénéd
- 1 cup powdéréd sugar
- 8 oz. créam chéésé-softénéd
- 1 ¼ cup Cool Whip
- 1 to 1 ½ cup bluébérriés frésh or thawéd (I uséd 1 ¼ cup frozén wild bluébérriés)
For Pudding Layér:
- 2 – 3.9 ouncé packagés Whité Chocolaté Instant Pudding
- 3 cups cold milk
- 2 oz. fréézé driéd bluébérriés- powdér (pulsé bluébérriés in a food procéssor to maké thé powdér)
Topping:
- 1 ½ cup Cool Whip
- whité chocolaté bar to maké thé curls (or sprinklé with 1 ½ cups whité chocolaté chips)
Instructions
- In a food procéssor ground wholé Oréo cookiés with thé filling to gét finé crumbs.
- Combiné Oréo crumbs with 6 tabléspoons méltéd buttér and stir until événly moisténéd. Préss thé mixturé into thé bottom of 9 x 13 inch dish. Sét in thé fridgé to firm whilé making thé filling.
- .....
- ..........
- .............
Posting Komentar
Posting Komentar