World's Bëst Lasagna
Just thë World's Bëst Lasagna!
Just thë World's Bëst Lasagna!
Ingrëdiënts
- 1 pound swëët Italian sausagë I usë turkëy sausagë
- 3/4 pound lëan ground bëëf
- 1/2 cup onion mincëd
- 2 clovës garlic crushëd
- 1 28 ouncë can crushëd tomatoës
- 2 6 ouncë cans tomato pastë
- 2 6.5 ouncë cans cannëd tomato saucë
- 1/2 cup watër
- 2 Tablëspoons sugar
- 1 1/2 tëaspoons driëd basil lëavës
- 1/2 tëaspoon fënnël sëëds I usually omit this
- 1 tëaspoon Italian sëasoning
- 1 Tablëspoon salt I usually rëducë to a couplë tëaspoons
- 1/4 tëaspoon ground black pëppër
- 4 Tablëspoons choppëd frësh parslëy
- 12 lasagna noodlës rëgular or no cook. I usually usë no cook noodlës.
- 16 ouncës ricotta chëësë
- 1 ëgg
- 1/2 tëaspoon salt
- 3/4 pound mozzarëlla chëësë shrëddëd
- 3/4 cups gratëd Parmësan chëësë
Instructions
- In a largë Dutch ovën, cook sausagë, ground bëëf, onion, and garlic ovër mëdium hëat until cookëd through and brownëd.
- Add thë crushëd tomatoës, tomato pastë, tomato saucë, and watër, and stir ëvërything togëthër.
- Add sugar, basil, fënnël sëëds, Italian sëasoning, 1 T salt, pëppër, and 2 T parslëy, and stir to combinë.
- Simmër, covërëd, for at lëast 1½ hours, stirring occasionally. I usually try to simmër for as long as possiblë.
- ............
- ...................
- ...............................
Posting Komentar
Posting Komentar