World's Bëst Lasagna
Just thë World's Bëst Lasagna!
Just thë World's Bëst Lasagna!
 Ingrëdiënts
- 1 pound swëët Italian sausagë I usë turkëy sausagë
 - 3/4 pound lëan ground bëëf
 - 1/2 cup onion mincëd
 - 2 clovës garlic crushëd
 - 1 28 ouncë can crushëd tomatoës
 - 2 6 ouncë cans tomato pastë
 - 2 6.5 ouncë cans cannëd tomato saucë
 - 1/2 cup watër
 - 2 Tablëspoons sugar
 - 1 1/2 tëaspoons driëd basil lëavës
 - 1/2 tëaspoon fënnël sëëds I usually omit this
 - 1 tëaspoon Italian sëasoning
 - 1 Tablëspoon salt I usually rëducë to a couplë tëaspoons
 - 1/4 tëaspoon ground black pëppër
 - 4 Tablëspoons choppëd frësh parslëy
 - 12 lasagna noodlës rëgular or no cook. I usually usë no cook noodlës.
 - 16 ouncës ricotta chëësë
 - 1 ëgg
 - 1/2 tëaspoon salt
 - 3/4 pound mozzarëlla chëësë shrëddëd
 - 3/4 cups gratëd Parmësan chëësë
 
Instructions
- In a largë Dutch ovën, cook sausagë, ground bëëf, onion, and garlic ovër mëdium hëat until cookëd through and brownëd.
 - Add thë crushëd tomatoës, tomato pastë, tomato saucë, and watër, and stir ëvërything togëthër.
 - Add sugar, basil, fënnël sëëds, Italian sëasoning, 1 T salt, pëppër, and 2 T parslëy, and stir to combinë.
 - Simmër, covërëd, for at lëast 1½ hours, stirring occasionally. I usually try to simmër for as long as possiblë.
 - ............
 - ...................
 - ...............................
 

Posting Komentar
Posting Komentar