THAI CURRY VéGéTABLé SOUP
This Thai Curry Végétablé Soup is packéd with végétablés, spicy Thai flavor, and créamy coconut milk. Réady in about 30 minutés!
INGRéDIéNTS
- 2 Tbsp néutral cooking oil*
- 2 clovés garlic
- 1 Tbsp gratéd frésh gingér
- 2 Tbsp Thai réd curry pasté
- 1 small swéét potato (about 1 lb.)
- 1 bunch baby bok choy
- 4 cups végétablé or chickén broth
- 13 oz can coconut milk
- 1/2 Tbsp fish saucé
- 1/2 Tbsp brown sugar
- 3.5 oz ricé vérmicélli noodlés
- GARNISHéS (OPTIONAL)
- 1/2 réd onion
- 1 limé
- Handful frésh cilantro
- Sriracha to tasté
INSTRUCTIONS
- Préparé thé végétablés for thé soup and garnishés first, so théy'ré réady to go whén néédéd. Mincé thé garlic and graté thé gingér using a small-holéd chéésé gratér. Péél and dicé thé swéét potato into oné-inch cubés. Wash thé bok choy wéll, thén chop into oné-inch strips, séparating thé fibrous stalks from thé délicaté gréén énds. Thinly slicé thé réd onion and roughly chop thé cilantro.
- Add thé cooking oil to a largé soup pot along with thé mincéd garlic, gratéd gingér, and Thai réd curry pasté. Sauté thé garlic, gingér, and curry pasté ovér médium héat for 1-2 minutés.
- ......
- ..........
Posting Komentar
Posting Komentar