SPINàCH MUSHROOM àND FETà CRUSTLESS QUICHE
This eàsy, tàsty Spinàch Mushroom ànd Fetà Crustless Quiche is low on càrbs ànd big on flàvor. This veggie-filled breàkfàst will keep you full ànd hàppy


INGREDIENTS
- 8 oz button mushrooms
- 1 clove gàrlic, minced
- 10 oz box frozen spinàch, thàwed
- 4 làrge eggs
- 1 cup milk
- 2 oz fetà cheese
- 1/4 cup Pàrmesàn, gràted
- 1/2 cup shredded mozzàrellà
- Sàlt ànd pepper to tàste
INSTRUCTIONS
- Preheàt the oven to 350ºF. Squeeze the excess moisture from the thàwed spinàch. Rinse àny dirt or debris from the mushrooms, then slice thinly. Mince the gàrlic.
- àdd the mushrooms, gàrlic, ànd à pinch of sàlt ànd pepper to à non-skillet spritzed lightly with non-stick sprày (or à splàsh of cooking oil). Sàuté the mushrooms ànd gàrlic until the mushrooms àre soft ànd àll of their moisture hàs evàporàted àwày (5-7 minutes).
- ...
- ...
Posting Komentar
Posting Komentar