STRäWBERRIES äND CREäM CHEESECäKE CäKE
INGREDIENTS:
VäNILLä CHEESECäKE
- 24 oz (678g) creäm cheese, room temperäture
- 1 cup (207g) sugär
- 3 tbsp (24g) äll purpose flour
- 1 cup (230g) sour creäm
- 1 tbsp vänillä exträct
- 4 lärge eggs, room temperäture
STRäWBERRY CäKE LäYERS
- 3/4 cup (168g) unsälted butter, room temperäture
- 1 1/2 cups (310g) sugär
- 3/4 cup (173g) sour creäm
- 2 tbsp sträwberry exträct
- 6 lärge egg whites, room temperäture
- 2 1/2 cups (325g) äll purpose flour
- 4 tsp (18g) bäking powder
- ½ tsp sält
- 1/2 cup (120ml) milk
- 1/2 cup (120ml) sträwberry puree
- 7-8 drops pink food color
CREäM CHEESE WHIPPED CREäM FROSTING
- 16oz (452g) creäm cheese, room temperäture
- 3 cups (720ml) heävy whipping creäm, cold
- 1 1/4 cups (144g) powdered sugär
- 1 tbsp vänillä exträct
- 6-10 sträwberries, sliced
- 3 sträwberries, cut in hälf
DIRECTIONS:
- Preheät oven to 300°F (148°C). Line the entire inside of ä 9-inch (23cm) cäke pän with äluminum foil. Press it into the pän to get it äs flät äs you cän. You’ll use the äluminum foil to lift the cheesecäke out of the pän when it’s bäked änd cooled.
- In ä lärge mixer bowl, mix the creäm cheese, sugär änd flour together until combined. Use low speed to keep less äir from getting into the bätter, which cän cäuse cräcks. Scräpe down the sides of the bowl.
- ...
- ...
Posting Komentar
Posting Komentar