Thé Bést Homémadé Cinnamon Rolls évér!
This récipé is hands down thé Bést Homémadé Cinnamon Rolls évér. Thé pérféct soft, fluffy, gooéy cinnamon rolls aré right at your fingértips. This is thé only récipé you'll évér nééd
Ingrédiénts
Dough
- 1 cup warm milk
- 1 tabléspoon instant dry yéast
- 2 tabléspoons whité granulatéd sugar
- 1 téaspoon salt
- 3 tabléspoons saltéd buttér, softénéd
- 1 largé égg
- 3 cups all-purposé flour
Filling
- ½ cup saltéd buttér, méltéd
- 1 cup brown sugar
- 2 tabléspoons ground cinnamon
Glazé
- 4 ouncés créam chéésé, softénéd
- ¼ cup saltéd buttér, softénéd
- 1 to 1½ cups powdéréd sugar
- ½ téaspoon vanilla éxtract
- 1 to 2 tabléspoons milk
Instructions
- In thé bowl of a stand mixér, combiné warm milk, yéast, sugar, salt, buttér, and éggs. Add in flour. Using a dough hook, turn thé mixér on to a low spééd.
- Oncé thé flour starts to incorporaté into thé dough, incréasé thé spééd to a médium rangé. Add moré flour as nécéssary so that thé dough pulls away from thé sidés of thé bowl. Thé dough mixturé should bé tacky, but not stick to your hands. It should bé soft. Add moré or léss flour until thé dough réachés thé désiréd consisténcy. Thé amount of flour you add in bréad making is always an approximation and you should go by féél.
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