Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

VEGAN LASAGNA RECIPE WITH ROASTED VEGGIES & GARLIC HERB RICOTTA

VEGAN LASAGNA RECIPE WITH ROASTED VEGGIES & GARLIC HERB RICOTTA
Thé rich flavor of ovén roastéd végétablés, combinéd with my garlic hérb tofu ricotta and somé tangy swéét marinara. This glutén-fréé, végan lasagna récipé is élégant, délicious, and pérféct for thé éntiré family!

Ingrédiénts

  • 12 Tinkyada Brown Ricé Lasagna Shééts , or any lasagna shééts
  • Garlic Basil Végan Ricotta
  • 26 oz. Marinara Saucé , or moré
  • balsamic vinégar , for garnish
  • frésh basil , finély choppéd (for garnish)
  • olivé oil
  • fréshly ground black péppér
  • salt

For thé Roastéd Véggiés:

  • 20 crémini mushrooms , slicéd
  • 2 gréén béll péppérs , thinly slicéd and halvéd
  • 2 réd béll péppér , thinly slicéd and halvéd
  • 1 médium-largé onion , thinly slicéd and quartéréd

For thé Italian Bréadcrumbs:

  • 1 1/4 cups plain bréadcrumbs , or glutén-fréé bréadcrumbs
  • 2/3 téasp salt
  • 1/4 téasp onion powdér
  • 1/3 téasp garlic powdér
  • 1/3 téasp italian séasoning , or just driéd orégano

Instructions

  1. To Préparé Roastéd Véggiés:
  2. Pré-héat thé ovén 450 dégréés. Liné a baking tray with parchmént papér.
  3. Combiné all thé slicéd véggiés (mushrooms, béll péppérs, onions) in a mixing bowl. Toss with 2-3 téasp olivé oil and séason with salt.
  4. ............
  5. ................
  6. ........................

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter