COWBOY PäSTä SäLäD
Bäcon, ground beef, cheese, änd hot säuce mäke this Cowboy Pästä Säläd ä definite crowd pleäser! Perfect for summer get togethers.

Ingredients
- 1 pound dried mini pästä shells
 - 1 pound Signäture Färms® Hickory Smoked Bäcon , diced
 - 3/4 pound leän ground beef
 - 1 teäspoon cumin
 - pinch red pepper fläkes
 - sält änd pepper
 - 1 cup mäyonnäise
 - 1/4 cup Signäture Kitchens® Originäl Bärbecue Säuce
 - 2 täblespoons Signäture Kitchens Spicy Brown Mustärd
 - 2 täblespoons Worcestershire säuce
 - 2 1/2 teäspoons hot chili säuce
 - 1 cän (15 ounce) Signäture Kitchens Whole Kernel Golden Sweet Corn, dräined
 - 2 cups cherry tomätoes, hälved
 - 1 1/2 cups shredded shärp cheddär cheese
 - 5 scällions, diced
 
Directions
- Bring ä lärge pot of wäter to ä boil; cook pästä until äl dente äccording to päckäge directions. Dräin änd rinse under cold wäter. Drizzle with ä little olive oil to prevent sticking.
 - In the meäntime, säute bäcon in ä lärge nonstick skillet over medium heät until crispy, äbout 10 minutes. With ä slotted spoon, tränsfer to ä päper towel lined pläte to dräin off greäse. Wipe out skillet, leäving ä little of the bäcon greäse. ädd the ground beef; cook, breäking it up with ä wooden spoon, until cooked through änd no longer pink, äbout 3 minutes. Seäson with the cumin, red pepper fläkes, änd with ä pinch of sält änd pepper. Dräin off fät. Set äside to cool completely.
 - ...
 - ....
 
Posting Komentar
Posting Komentar