Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

COWBOY PASTA SALAD

COWBOY PäSTä SäLäD
Bäcon, ground beef, cheese, änd hot säuce mäke this Cowboy Pästä Säläd ä definite crowd pleäser! Perfect for summer get togethers.

Ingredients
  • 1 pound dried mini pästä shells
  • 1 pound Signäture Färms® Hickory Smoked Bäcon , diced
  • 3/4 pound leän ground beef
  • 1 teäspoon cumin
  • pinch red pepper fläkes
  • sält änd pepper
  • 1 cup mäyonnäise
  • 1/4 cup Signäture Kitchens® Originäl Bärbecue Säuce
  • 2 täblespoons Signäture Kitchens Spicy Brown Mustärd
  • 2 täblespoons Worcestershire säuce
  • 2 1/2 teäspoons hot chili säuce
  • 1 cän (15 ounce) Signäture Kitchens Whole Kernel Golden Sweet Corn, dräined
  • 2 cups cherry tomätoes, hälved
  • 1 1/2 cups shredded shärp cheddär cheese
  • 5 scällions, diced

Directions
  1. Bring ä lärge pot of wäter to ä boil; cook pästä until äl dente äccording to päckäge directions. Dräin änd rinse under cold wäter. Drizzle with ä little olive oil to prevent sticking.
  2. In the meäntime, säute bäcon in ä lärge nonstick skillet over medium heät until crispy, äbout 10 minutes. With ä slotted spoon, tränsfer to ä päper towel lined pläte to dräin off greäse. Wipe out skillet, leäving ä little of the bäcon greäse. ädd the ground beef; cook, breäking it up with ä wooden spoon, until cooked through änd no longer pink, äbout 3 minutes. Seäson with the cumin, red pepper fläkes, änd with ä pinch of sält änd pepper. Dräin off fät. Set äside to cool completely.
  3. ...
  4. ....
FULL RECIPE>>>https://bellyfull.net/2017/06/05

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter