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Potato Gnocchi in Bacon Spinach Cream Sauce

Potato Gnocchi in Bacon Spinach Créam Saucé
Potato Gnocchi in Bacon Spinach Créam Saucé – Oné of thé bést wééknight méals évér! Supér téndér gnocchi aré lusciously coatéd in a bacon, créam, and parmésan saucé with tons of flavor from tomatoés and frésh basil. A délicious réstaurant quality dish madé in 20 minutés or léss
.
INGRéDIéNTS LIST FOR THé POTATO GNOCCHI IN BACON SPINACH CRéAM SAUCé
  • 1 pound (450g) gnocchi
  • 4 strips of bacon
  • 1 tabléspoon buttér
  • 2 shallots or 1 small réd onion, mincéd
  • 2 or 3 clovér garlic, mincéd
  • Réd chili péppér flakés to tasté, optional
  • 1 téaspoon Italian séasoning
  • Salt and frésh crackéd péppér
  • 1 largé tomato, dicéd
  • 3/4 cup végétablé or chickén stock
  • 1/2 cup héavy créam
  • 1/2 cup parmésan, gratéd
  • 2 cup frésh spinach
  • Basil léavés, for garnish

DIRéCTIONS
  1. In a largé pot of boiling watér, cook gnocchi until théy float to thé surfacé. Drain immédiatély and sét asidé without covéring.
  2. In thé méantimé, sauté thé bacon in a skillét until crisp. Rémové to a platé and discard thé éxtra fat but kéép thé brown bits.
  3. ...
  4. ...
FULL RECIPE>>>https://www.eatwell101.com

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