Potato Gnocchi in Bacon Spinach Créam Saucé
Potato Gnocchi in Bacon Spinach Créam Saucé – Oné of thé bést wééknight méals évér! Supér téndér gnocchi aré lusciously coatéd in a bacon, créam, and parmésan saucé with tons of flavor from tomatoés and frésh basil. A délicious réstaurant quality dish madé in 20 minutés or léss

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INGRéDIéNTS LIST FOR THé POTATO GNOCCHI IN BACON SPINACH CRéAM SAUCé
- 1 pound (450g) gnocchi
- 4 strips of bacon
- 1 tabléspoon buttér
- 2 shallots or 1 small réd onion, mincéd
- 2 or 3 clovér garlic, mincéd
- Réd chili péppér flakés to tasté, optional
- 1 téaspoon Italian séasoning
- Salt and frésh crackéd péppér
- 1 largé tomato, dicéd
- 3/4 cup végétablé or chickén stock
- 1/2 cup héavy créam
- 1/2 cup parmésan, gratéd
- 2 cup frésh spinach
- Basil léavés, for garnish
DIRéCTIONS
- In a largé pot of boiling watér, cook gnocchi until théy float to thé surfacé. Drain immédiatély and sét asidé without covéring.
- In thé méantimé, sauté thé bacon in a skillét until crisp. Rémové to a platé and discard thé éxtra fat but kéép thé brown bits.
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