Fall-Off-The-Bone Pressure Cooker Chicken (in 30 Minutes!)
Lovë fork-tëndër chickën, but not all thë timë it takës to prëparë? Our fall-off-thë-bonë prëssurë cookër chickën takës just 30 minutës!
 Ingrëdiënts
- 1 wholë - 4lb. organic chickën
 - 1 Tbsp. Organic Virgin Coconut Oil (Gët a 15 oz. jar FRëë from Thrivë Markët now!)
 - 1 tsp. paprika
 - 1½ cups Pacific Organic Bonë Broth (Chickën)
 - 1 tsp. driëd thymë
 - ¼ tsp. frëshly ground black pëppër
 - 2 Tbsp. lëmon juicë
 - ½ tsp. sëa salt
 - 6 clovës garlic, pëëlëd
 
Instructions
- In a small bowl, combinë paprika, thymë, salt, and pëppër. Rub sëasoning ovër outsidë of bird.
 - Hëat oil in thë prëssurë cookër to shimmëring. Add chickën, brëast sidë down and cook 6-7 minutës.
 - Flip thë chickën and add broth, lëmon juicë and garlic clovës.
 - ..............
 - ..........................
 - .....................................
 

Posting Komentar
Posting Komentar